Feest en kado's

Kadobon

Op zoek naar een origineel kado voor een verjaardag of zomaar? 


Met een kadobon schenk je het genot om zelf bloemen te plukken in een duurzaam bloemenveld om daarna nog te blijven genieten van de geur en kleur van het boeket bij je thuis. 

 

Verkies je klaargemaakte boeketten? Dat kan ook met het boeket abonnement.

Je kan kiezen uit verschillende formules, gaande van 1 tot 10 boeketten tijdens het seizoen dat loopt van april tot de eerste vorst. Je kan het boeket zelfs in een mooie handgedraaide vaas schenken. Ga naar pagina BOEKETTEN voor de formules en prijzen.


Je kunt de kadobon komen afhalen op het veld of digitaal verkrijgen. Wil je ze laten opsturen per post? Dat kan ook, voeg dan 1 euro toe aan het totaalbedrag voor de verzending.


Vul het contactformulier in om een kadobon te bestellen.

Heb je een kadobon gekregen?

 

Vul dan op de contactpagina je gegevens in met in het berichtvak de vermelding van je kadobonnummer. Indien je een boeket abonnement hebt gekregen, geef dan aan wanneer je je boeket(ten) wenst af te halen. Weet je het nog niet? Geen probleem, je zal sowieso een mailtje krijgen met meer informatie. 

Droogkransen

 

Droogkransen zijn weer helemaal in. Geen sombere stofvangers, maar kleurrijke kransen met bloemen die in de zomer zorgvuldig werden geplukt en gedroogd.


Alle basissen en bloemen zijn eigen kweek. Biologisch, duurzaam, lokaal én uniek.


Ze zijn er in vele kleuren, materialen en maten zodat ze verschillende plekken in huis kunnen sieren.  Prijzen starten vanaf 39 euro.  


Wil je een krans kopen of aan iemand schenken? Dat kan. Stuur een mailtje of vul het informatieformulier op de pagina CONTACT in met het nummer van de krans van je keuze en je ontvangt vrijblijvend de prijs en leveringsmogelijkheden.

 

Decoreer je trouwfeest, communiefeest of jubileum met lokale seizoensbloemen

 

Ga je trouwen of organiseer je een communiefeest of jubileum? Dan kan je kiezen uit verschillende formules om je feest te versieren. Dat gaat van een doe-het-zelf optie waarbij je emmers met bloemen en een bruidsboeket bestelt tot een volledige all-in bloemendecoratie van je feest door ons. Neem contact op en leg ons je wensen voor.

Ceramiek

 

Wanneer het veld in winterrust is, dan blijven we binnen actief met klei en maken we schalen, kommen, urnes en tekstplaatjes of draaien we vazen. Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden. Heb je interesse in een stuk? Neem dan contact met ons op en leg ons je wensen voor.