Feest en kado's

Decoreer je trouwfeest, communiefeest of jubileum met lokale seizoensbloemen

 

Ga je trouwen of organiseer je een communiefeest of jubileum? Dan kan je kiezen uit twee formules om je feest te versieren. Je kiest voor emmers met bloemen waarmee je zelf aan de slag gaat of je kiest voor klaargemaakte boeketten en tafeldecoratie. Neem contact met ons op en leg ons je wensen voor.

Kadobon

Op zoek naar een origineel kado voor je moeder, beste vriend(in) of iemand anders? 


Met een kadobon schenk je het genot om zelf bloemen te plukken in een duurzaam bloemenveld om daarna nog te blijven genieten van de geur en kleur van het boeket bij je thuis.

 

Verkies je klaargemaakte boeketten? Dat kan ook met het boeket abonnement.

Je kan kiezen uit verschillende formules, gaande van 1 tot 20 boeketten tijdens het seizoen dat loopt van april tot de eerste vorst. Je kan het boeket zelfs in een mooie handgedraaide vaas schenken.


Je kunt de kadobon komen afhalen op het veld. Wil je ze laten opsturen? Dat kan ook, voeg dan 1 euro toe aan het totaalbedrag voor de verzending.


Vul het contactformulier in om een kadobon te bestellen.

Heb je een kadobon gekregen?

 

Vul dan op de contactpagina je gegevens in met in het berichtvak de vermelding van je kadobonnummer. Indien je een boeket abonnement hebt gekregen, geef dan aan wanneer je je boeket(ten) wenst af te halen. Weet je het nog niet? Geen probleem, je zal sowieso een mailtje krijgen met meer informatie. 

Ceramiek

 

Wanneer het veld in winterrust is, dan blijven we binnen actief met klei en maken we schalen, kommen, urnes en tekstplaatjes of draaien we vazen. Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden. Heb je interesse in een stuk? Neem dan contact met ons op en leg ons je wensen voor.

CONTACT:  Katarine Bouckaert --- Molenstraat 60, 1700 Sint-Martens-Bodegem  --- Tel: 0478 54 18 94  --- info@dekleurvanhierennu.be

© Copyright. Alle rechten voorbehouden