Ben je florist en wil je met lokaal geteelde, biologische bloemen werken? Dan kan je ook bij ons terecht.

De bloemen in bulk zijn beschikbaar in grotere hoeveelheden voor je dagelijkse boeketten of in kleinere hoeveelheden speciale bloemen voor de verzorging van trouw- en andere feesten. Omdat we uitsluitend in volle grond werken, zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Doorgaans loopt het seizoen vanaf eind maart tot eind oktober.

Het aanbod is zeer divers waarbij we focussen op vaste planten, groenvulsel, siergrassen en speciale variëteiten geselecteerd voor hun geur, kleur of vorm. Bij de start van het seizoen of in het begin van de samenwerking zitten we samen met onze floristen om de teeltplanning te bespreken. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. We hebben immers plaats genoeg op het veld om met je specifieke noden rekening te houden.

Hoe werkt het?

Maak eerst een afspraak zodat we elkaar kunnen ontmoeten en je specifieke noden overlopen. Vanaf de start van het seizoen krijg je dan wekelijks een mail met het aanbod voor floristen. Je kan je bestelling komen ophalen op het veld of ze kan worden geleverd volgens de afgesproken voorwaarden.