kadobon, droogkrans of ceramiek
kadobon

Op zoek naar een origineel kado voor een verjaardag, een feestdag of zomaar?

Met een kadobon schenk je het genot om zelf bloemen te plukken in een duurzaam bloemenveld om daarna nog te blijven genieten van de geur en kleur van het boeket bij je thuis.

Verkies je klaargemaakte boeketten? Dan kan je ook een boeket abonnement schenken.

Je kan kiezen uit verschillende formules, gaande van 1 tot 10 boeketten tijdens het seizoen dat loopt van april/mei tot de eerste vorst. Je kan het boeket zelfs in een mooie handgedraaide vaas schenken. Ga naar pagina lokale bloemen voor de formules en prijzen. Of bestel rechtstreeks via de webshop.

De kadobon is geldig tot eind 2024.

Je kunt de kadobon komen afhalen op het veld of digitaal verkrijgen. Wil je ze laten opsturen per postbrief? Dat kan ook, voeg dan 1 euro toe aan het totaalbedrag voor de verzending of selecteer het product Postbrief in de webshop.

Wil je de bon in een postpak laten inpakken? Voeg dan 8 euro toe aan het totaalbedrag voor het inpakken en het verzenden of selecteer het product Klein Postpakket in de webshop.

Stuur me een mail of bestel de kadobon via de webshop.

kadobon

Heb je een kadobon gekregen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief met in het berichtvak de vermelding van je kadobonnummer. Indien je een boeket abonnement hebt gekregen, geef dan aan wanneer je je boeket(ten) wenst af te halen. Weet je het nog niet? Geen probleem, je zal sowieso een mailtje krijgen met meer informatie.

droogkrans

Droogkransen zijn weer helemaal in. Geen sombere stofvangers, maar kleurrijke kransen met bloemen die in de zomer zorgvuldig werden geplukt en gedroogd.

Alle basissen en bloemen zijn eigen kweek. Biologisch, duurzaam, lokaal én uniek.

Ze zijn er in vele kleuren, materialen en maten zodat ze verschillende plekken in huis kunnen sieren. Prijzen starten vanaf 39 euro.

Wil je een krans kopen of aan iemand schenken? Dat kan. Stuur een mailtje.

Voor de levering, kan je kiezen uit drie mogelijkheden:
1) Je haalt het droogboeket of -krans op na afspraak, je pakt het zelf in en verstuurt het zelf. Dan betaal je gewoon voor het boeket of krans.
2) Je laat mij alles veilig inpakken in een postdoos, haalt deze op na afspraak en zorgt zelf voor de levering. Reken dan 3 euro extra voor de postdoos en het inpakken.
3) Ik zorg voor jou voor het veilig inpakken en verzenden via bpost. Reken dan 8 euro extra.

ceramiek

Wanneer het veld in winterrust is, dan blijven we binnen actief met klei en maken we schalen, kommen, urnes en tekstplaatjes of draaien we vazen. Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden. Heb je interesse in een stuk? Neem dan contact met ons op en leg ons je wensen voor.