ZELFPLUKBLOEMEN of KLAARGEMAAKTE BOEKETTEN? Beide zijn mogelijk
Kom zelf je boeket plukken

Ervaar het genot om op een heerlijke dag zelf je boeket bloemen te plukken. Het veld is een ware sensatie aan kleuren en geuren in de stilte van het platteland, waar alleen de bijtjes zoemen en de vogels fluiten – soms hoor je zelfs de koekoek roepen.

Het veld is tijdens het plukseizoen (in 2022 tem 30/10/22) en bij normale weersomstandigheden open op vrijdagnamiddag van 16u00 tot 18u30, op zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u30 of op bepaalde vooraf aangekondigde pop-up momenten. 

Wekelijks stel je zelf je boeket samen. Je kiest uit de bloemen die plukklaar zijn of je selecteert de bloemen zoals voorgesteld in het boeket van de week.

Hoe werkt het?

Het veld is enkel toegankelijk tijdens het seizoen tijdens de aangekondigde openingsuren.

Wanneer je de instructies volgt, kan een boeket doorgaans een week tot tien dagen bewaren, afhankelijk van de soort en van de zorg die je ze geeft.

Mogelijke formules

Het plukken gebeurt via een plukabonnement of wordt ter plaatse afgerekend volgens de prijzen voor seizoen 2022:

Inschrijven kan via het contactformulier of via de webshop

Overschrijven kan op rekening nr BE 65 9731 7549 8696.

Verkies je klaargemaakte boeketten? Neem dan een boeket of een boeket abonnement.

Ben je op zoek naar een boeket met lokaal geteelde biologische seizoensbloemen maar stel je dit liever niet zelf samen? Kies dan voor een boeket abonnement.

Hoe werkt het?

Kies een abonnement uit de verschillende mogelijke formules. Vul het contactformulier in en geef aan waar en wanneer je het wil afhalen. Momenteel kan dit op het veld, of bij mij thuis op 700m van het veld.

Heb je een suggestie als afhaalpunt? Geef het dan door zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

De formules voor seizoen 2022 zijn:

Overschrijven kan op rekening nr BE 65 9731 7549 8696 met vermelding van je naam en de gekozen formule of bestel via de webshop.

DROOGBOEKETTEN in de winter

Wanneer het plukveld gesloten is, kan je toch nog genieten van de bloemen die in de zomer zorgvuldig werden geplukt en gedroogd. In de winter zijn er immers droogboeketten in verschillende kleuren en formaten.

De droogboeketjes zijn iets duurder dan de verse boeketten omdat er meer werk is ingestoken. Maar ze blijven wel heel de winter (en zelfs langer) goed.

De boeketten zijn tussen 45cm en 70cm hoog en kosten 20 euro (small), 35 euro (medium) en 50 euro (large). 


Hieronder zie je enkele mogelijkheden. Elk boeket is uniek en kan licht verschillen van de foto. Je kan kiezen tussen mix pastel kleuren, felle kleuren, geel en oranje, blauw en rose. Tussen Dahlia met siergras of Gipskruid in rose, donkerrose, oranje, wit of geef de kleuren aan die je verkiest. 

Bestel via mail of het contactformulier en schrijf het bedrag over op rekening nr BE 65 9731 7549 8696 met vermelding van je naam, het formaat en de gewenste kleuren. Je kan het daarna bij mij komen afhalen na afspraak (ik woon op 700m van het veld). Twijfel je nog? Dan stuur ik je eerst een foto door van het gewenst boeket.