Boeketten in zelfpluk of KLAARGEMAAKTE BOEKETTEN? Beide zijn mogelijk
PLUK ZELF JE boeket BLOEMEN

Ervaar het genot om op een heerlijke dag zelf je boeket bloemen te plukken. Het veld is een ware sensatie aan kleuren en geuren in de stilte van het platteland, waar alleen de bijtjes zoemen en de vogels fluiten – soms hoor je zelfs de koekoek roepen.

Het veld is tijdens het plukseizoen (doorgaans vanaf maart/april tot eind oktober) en bij normale weersomstandigheden open op vrijdagnamiddag van 16u00 tot 18u30, op zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u30 of op bepaalde vooraf aangekondigde pop-up momenten. 

Wekelijks pluk je zelf je boeket. Je kiest uit de bloemen die plukklaar zijn of je selecteert de bloemen zoals voorgesteld in het boeket van de week.

Hoe werkt het?

Het veld is enkel toegankelijk tijdens het seizoen tijdens de aangekondigde openingsuren.

Wanneer je de instructies volgt, kan een boeket doorgaans een week tot tien dagen bewaren, afhankelijk van de soort en van de zorg die je ze geeft.

Mogelijke formules

Het plukken gebeurt via een plukabonnement of wordt ter plaatse afgerekend volgens de prijzen voor seizoen 2024:

Inschrijven kan via het contactformulier of via de webshop

Verkies je klaargemaakte boeketten? RESERVEER dan een boeket of neem een boeket abonnement.

Ben je op zoek naar een boeket met lokaal geteelde biologische seizoensbloemen maar stel je dit liever niet zelf samen? Kies dan voor een boeket abonnement.

Hoe werkt het?

Kies een abonnement uit de verschillende mogelijke formules. Vul het contactformulier in en kom het afhalen tijdens de openingsuren of na afspraak. Momenteel kan dit op het veld, of bij mij thuis op 700m van het veld.

De formules voor seizoen 2024 zijn:

Overschrijven kan op rekening nr BE 65 9731 7549 8696 met vermelding van je naam en de gekozen formule of bestel via de webshop.

DROOGBOEKETTEN in de winter

Wanneer het plukveld gesloten is, kan je toch nog genieten van de bloemen die in de zomer zorgvuldig werden geplukt en gedroogd. In de winter zijn er immers droogboeketten in verschillende kleuren en formaten.

De droogboeketjes zijn iets duurder dan de verse boeketten omdat er meer werk is ingestoken. Maar ze blijven wel heel de winter (en zelfs langer) goed.

De samengestelde boeketten zijn er in twee formaten en kosten 25 euro of 35 euro. De ‘speciallekes’ kosten 30 euro.

Daarnaast kan je kiezen uit de CUTY-serie met samengestelde boeketjes in mini-formaat of boeketjes van eenzelfde bloem. Deze kosten 12 euro.

Elk boeket is uniek en kan licht verschillen van de foto. Je kan kiezen tussen mix pastel kleuren, felle kleuren, geel en oranje, blauw en rose.

Bestel via de webshop of via mail en schrijf het bedrag over op rekening nr BE 65 9731 7549 8696 met vermelding van je naam, het formaat en de gewenste kleuren. Je kan het daarna bij mij komen afhalen na afspraak (ik woon op 700m van het veld). Twijfel je nog? Dan stuur ik je eerst een foto door van het gewenst boeket.